Omdat het jouw doel en jouw resultaat is, maken wij graag een persoonlijk plan voor jou. Een concreet plan wat haalbaar en realistisch is. Een ding staat vast: resultaat op welk vlak dan ook staat bij ons voorop, je zult meteen vooruitgang merken en zo gemotiveerd blijven om door te gaan.

Meer informatie

Personal training

Voedingsadvies

Goede voeding is zeer belangrijk bij het verbeteren van je gezondheid. Iets wat nog wel eens onderschat wordt. De juiste voeding kan ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel gaat zitten en betere resultaten behaalt in de sportschool.

Meer informatie

Rob Segaar werkt sinds 2017 bij Fresh als Life coach en personal trainer. 30 jaar heeft hij in het bedrijfsleven gelegd en hij heeft er nu voor gekozen om mensen te begeleiden om hun fysieke en mentale conditie te verbeteren. Hij werkt ook in onze locatie de Pijp als fitnesstrainer en personal trainer.

Meer informatie

Life Coach 

Rob life coaching

Revalidatie

Heb jij last van (chronische) pijn of een (terugkerende) blessure? Laat je dan lichamelijk checken en onderzoeken door de Mylogenics Advanced Practitioners van Fresh. We zullen kijken naar je bewegingspatroon, de stand van je ruggenwervels en je gewrichtsmobiliteit. Dit kan zowel preventief of naar aanleiding van een klacht of blessure. Na de check krijg je vrijblijvend advies en indien nodig wordt er een op maat gemaakt behandelplan voor je opgesteld.

Meer informatie

Raak jij ook helemaal energized van kickboksen? Wil jij onder begeleiding van een ervaren kickbokser de juiste technieken onder de knie krijgen? Heb jij altijd al eens een leuke boksles bij de A’DAM Toren aan het IJ willen doen?

Meer informatie

Kickboksen 

Small Group Training

Dit is een perfecte vorm van personal training als je net even dat extra zetje/aandacht nodig hebt. Je traint met 3-4 klanten samen met 1 trainer. In dit uur train je met je eigen schema, maar wordt je begeleid door de trainer zodat je zeker weet dat je alles goed doet.

Meer informatie

Fresh personal training is een plek waar je met plezier je resultaten zult halen! Wij bieden fitness lidmaatschappen vanaf 75 euro per maand.

Inclusief:

– Onbeperkt zelfstandig trainen op de mooiste locatie van Amsterdam
– Trainen met een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt door onze deskundige trainers
– Deelname aan HIT Experience

Meer informatie

Fitness

HIIT Training

Je dag beginnen met een heerlijke training aan het IJ? Kom meedoen met Fresh Xperience! De ene keer train je met een klein groepje op het dak van de A’DAM toren met uitzicht over de hele stad, de andere keer volg je een circuittraining binnen of ga je met een grote groep buiten bootcampen.

Meer informatie