Na mijn ongeluk heb ik besloten om mijn toekomst in te richten zodat ik anderen help met hun hulpvraag. Daarom heb ik vijftien jaar geleden Fresh fitness opgericht. Bij Fresh staan we voor plezier, waarbij kwaliteit voorop staat. Van jong tot oud en van recreatief tot topsport! We geloven in een totale aanpak van jouw hulpvraag en daarom hebben we bij Fresh alle mogelijkheden.

Wil je meer weten over Markus en zijn weg naar het oprichten van Fresh Fitness?

Klik hier

 

Markus Torenstra, eigenaar van Fresh Fitness, streeft al 15 jaar om alle klanten optimaal te helpen met hun hulpvraag. Iedereen is anders en heeft dus ook een ander plan nodig om het gewenste resultaat te kunnen halen. Wij zijn ontzettend eerlijk in ons advies en denken graag met je mee omdat wij weten wat wel en niet haalbaar is. Wij geloven in “motivation true education” en leren je graag (door alle “zin en onzin” die er ook te vinden is op het internet) wat wel en niet werkt en waarom we dingen doen! Wij gaan voor een haalbaar en duurzaam resultaat om je zo iets mee te geven voor altijd, zelfs als je niet meer bij ons sport.

Omdat het jouw doel en jouw resultaat is, maken wij graag een persoonlijk plan voor jou. Een concreet plan wat haalbaar en realistisch is. Een ding staat vast: resultaat op welk vlak dan ook staat bij ons voorop, je zult meteen vooruitgang merken en zo gemotiveerd blijven om door te gaan.

Wat zijn de effecten van lekker in je vel zitten? Niet veel mensen weten het enorme belang van je goed voelen. Stress, voeding, verkeerd trainen zorgen ervoor dat we vaak niet weten wat er mogelijk is met ons lichaam en geest. Een paar goede aanpassingen met slaap, voeding en training kunnen er al voor zorgen dat je veel meer energie hebt en dat je vol zelfvertrouwen komt trainen om zo fijner in het leven te staan.

Wij kijken er ontzettend naar uit om je te mogen begeleiden bij Fresh en we weten zeker, wat je sportieve doel ook is, dat we jou kunnen helpen!

Bekijk meer van Fresh Fitness

Meer informatie?

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen: