Gezonde werknemers en een laag ziekteverzuim; wie wil dat nou niet. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer een derde deel van het ziekteverzuim toe te schrijven is aan een slechte conditie.

Reden genoeg om uw werknemers de mogelijkheid te bieden om bij Fresh te sporten en daarmee het percentage uitval terug te dringen. Het hoeft u als werkgever niets te kosten, sterker nog het werkt direct kosten besparend (dit lichten wij graag persoonlijk toe).

Een aantal redenen waarom u voor Fresh kiest
Persoonlijke begeleiding: iedereen die bij Fresh begint met sporten krijgt 3 persoonlijke afspraken in de eerste 3 weken om een zo optimaal mogelijke start te maken. Het afnemen van een aantal testen is hier een vast onderdeel van. Vervolgens is mogelijk om elke maand gratis een vervolgafspraak te maken om up to date te blijven. Daarnaast zijn er altijd voldoende trainers aanwezig voor vragen en proactieve begeleiding.

Een rekenvoorbeeld voor de werknemer
Een abonnement van bijvoorbeeld € 49,95 per maand kost uw werknemers met een gemiddeld inkomstenbelastingtarief van 42% slechts € 29,- per maand!

Fitnessabonnement € 49,95 per maand
Belastingvoordeel (42%) € 20,95 per maand
Netto prijs abonnement € 29,- per maand

We werken samen met een aantal intermediairs in bedrijfsfitness. Dus bent u benieuwd of uw werkgever reeds is aangesloten bij een van deze intermediairs? Kijk dan snel in de overzichten van de intermediairs.

www.bedrijfsfitnessnederland.nl
www.fitnessnetwork.highfive.fit.nl
www.bedrijfsfitnessonline.nl

  • Sfeer: een leuke ontspannen sfeer, want sport moet ook leuk zijn! Onze klanten variëren in de leeftijd van 16 tot 86 jaar.

  • Hygiëne: de clubs van Fresh zijn altijd brandschoon. Ons schoonmaakteam is daar dagelijks vele uren mee bezig.

  • Apparatuur: altijd de nieuwste gebruiksvriendelijke apparatuur van Technogym ®.

  • Personeel training, veel klanten hebben naast hun training ook 1 personal trainingssessie

Hoe ziet dat er voor u uit

Meer informatie?

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer:
Locatie:
Opmerkingen: