Personal Trainer

Mijn naam is Daniel Karreman en ik ben zowel fitness- als Personal trainer bij Fresh!

Al jaren lang ben ik zelf enorm fan van krachttraining en alles wat er bij komt kijken. Daarom wist ik ook al vroeg dat ik daarvan mijn werk wilde maken. Ik ben daarvoor dan ook de opleiding HBO Sportkunde gaan volgen waar je ook opgeleid wordt tot leefstijlcoach. Binnen die opleiding heb ik een hoop geleerd over anatomie, fysiologie en voeding maar ook bijvoorbeeld over sportpsychologie.

Daarnaast ben ik nu in de afrondende fase van mijn opleiding Precision Nutrition, waarbij ik leer over voeding en hoe je dit het beste in de praktijk in kunt zetten.

Binnen Fresh wil ik jou graag helpen met het behalen van jou doelstellingen. Of dat nu afvallen, gespierder worden of jezelf gewoon lekker fit voelen is maakt niet uit, ik help je graag overal bij!

Ik vind het zelf erg belangrijk om mensen het plezier in het trainen te laten vinden en ervaren zodat fitness een deel van je leven blijft!

Dus als je een keer met mij wilt trainen of gewoon even kletsen, spreek me aan bij Fresh of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Opleidingen
  • HBO Sportkunde (minor Nutrition)
  • Precision Nutrition (i.o.)
Ervaring
  • Afvallen
  • Aankomen spiermassa
  • IFBB Benelux Fitness Challange – men’s physique

 

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met Daniel

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen: