Een bezoek aan onze sauna is de ideale afsluiting van een intensieve kracht- of cardiotraining, yogales of als ontspanningsritueel op zich.

De warmte van de sauna verbetert de doorbloeding van het lichaam, het afvoeren van afvalstoffen, je weerstand en je algehele gezondheid. De warmte stimuleert eveneens de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen, opent je poriën, heeft een positieve werking op je luchtwegen en geeft nieuwe energie.

In de sauna is een heerlijke eucalyptus melk aanwezig om over de sauna te gieten (niet te veel) en je kan kiezen voor een ontspannende muziek tijdens je sauna bezoek.

Koude regendouches zijn aanwezig om er voor te zorgen dat u helemaal fris uw saunabezoek kan afsluiten.

De sauna is een gemengde sauna waar het dragen van een handdoek en slippers verplicht is.

Een bezoek aan onze sauna is de ideale afsluiting van een intensieve kracht- of cardiotraining, yogales of als ontspanningsritueel op zich

  • Door de afwisseling van warme en koude temperaturen komt het transpiratieproces op gang. Je gaat zweten en dat zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd.

  • Spierpijn wordt minder. Door het zweten worden melkzuren afgebroken en uitgescheiden. De spieren worden beter voorzien van zuurstof waardoor een snellere genezing plaatsvindt.

  • Sauna is goed voor de huid. Door het zweten gaan de poriën openstaan, worden de dode huidcellen zacht en kunnen ze na een scrubbeurt of koude douche gemakkelijk verwijdert worden. Je hebt weer een lekkere zachte en elastische huid.

  • Sauna is goed voor de weerstand. Door de hoge temperaturen denkt je lichaam te vechten tegen een verhoogde temperatuur en maakt extra afweerstoffen aan.

  • Je voelt je lekker. Door de sauna wordt het hormoon endorfine aangemaakt waardoor je na afloop een ‘feel good’ gevoel hebt.

  • Je ontspant volledig. De stressgevoelens worden even losgelaten en je bent alleen gefocust op het ontspannen.

  • Betere bloedcirculatie / bloedsomloop