Goede voeding is zeer belangrijk bij het verbeteren van je gezondheid. Iets wat nog wel eens onderschat wordt. De juiste voeding kan ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel gaat zitten en betere resultaten behaalt in de sportschool.

Jouw lichaam is namelijk niet in staat om spiermassa aan te maken zonder voldoende bouwstoffen. Daarnaast is de energiebalans leidend, waardoor je geen kilo’s zult afvallen als je dit graag wil met een te hoge energie inname.

Bij Fresh Fitness in de A’DAM Toren hebben wij voedingsdeskundige die afgestudeerd diëtist zijn. Graag helpen wij jou bij het behalen van je doel door je voedingspatroon te verbeteren. Wil jij een gratis kennismakingsgesprek over wat wij kunnen betekenen voor jou? Vul dan onderstaand formulier in en voeg toe wat jouw doelen zijn en waar wij jou bij kunnen helpen!

  • Wij bekijken jouw bewegingspatroon

  • Wij doen onze uiterste best om jou pijnvrij te krijgen

  • Op maat gemaakt behandelplan voor jou

Jouw stap naar een verbeterd voedingspatroon

Seran is diëtist, personal trainer en kickbokstrainer. Hij heeft veel kennis van voeding en kan jou helpen bij jouw doelen zoals afvallen of in spiermassa aankomen. Je kunt bij hem naast advies over voeding ook terecht voor een trainingsschema. Door middel van deze combinatie kun je sneller jouw doelen bereiken.

Seran zal samen met jou kijken naar jouw huidige voedingspatroon. Het is belangrijk dat jij weet wat jouw doelen zijn, zodat hij speciaal voor jou een voedingsschema en/of trainingsschema kan maken. Daarnaast kan hij jou ook helpen met adviezen over een gezonde leefstijl. Samen bepalen jullie de balans en bespreken jullie de progressie om de motivatie hoog te houden!

Meer informatie?

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen: