Gratis kennismaking

Neem vrijblijvend contact op

Naam(Vereist)
Wil je alvast wat extra informatie aangeven, dan kan dat hier.

Gratis Kennismaking PT

Fresh Personal training vind je in één van de mooiste locaties van Amsterdam, de A’dam Toren en is een inspirerende omgeving voor fitness, groepslessen en personal training. Fresh Fitness onderscheidt zich als premium gym door service en klantgerichtheid – niet voor niets is eigenaar Markus trots op de gemiddelde klantbeoordeling van 8.8.

Fresh Fitness heeft in 2018 bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards de prijs voor beste fitnessclub van Nederland in de wacht gesleept! Met onze twee vestigingen in Amsterdam, locatie A’dam Toren en locatie de Pijp, won locatie de Pijp zowel de fitness award voor beste Fitnessclub van Amsterdam met de beste waardering van de klanten als de award beste Fitnessclub van Nederland met de hoogste waardering van de vakjury.

  • Handdoeken service

  • Mooie locatie naast Amsterdam Centraal

  • Persoonlijke begeleiding

  • Rustige privé gym

Intake

Tijdens de intake met een professionele trainer zullen we jouw wensen en doelen bespreken, zullen we aangeven of dit haalbaar is en uitleggen hoe wij denken jou te kunnen helpen.

Jouw gratis proefweek

Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om een goede klik te hebben tussen jou en je Personal trainer. Daarom bieden wij je de kans om ons te leren kennen, te ervaren wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van training, voeding en coaching. Ook kan je onze trainingsstudio zien en kijken of het 1 op 1 trainen iets voor je is. Trainen samen met een vriend, collega of partner is natuurlijk ook mogelijk.